Design a site like this with WordPress.com
Aloitus

Abomination: The Heir of Frankenstein julkaistu!

Muun muassa Dead of Winter pelistään tunnettu Plaid Hat Games julkaisi uuden pelinsä eilisiltana. Kyseessä on eurotyylinen peli, mutta täysin omaa laatuaan olevalla kauhuteemalla.

Peli sijoittuu Pariisiin, 20 vuotta Mary Shelleyn kirjan tapahtumien jälkeen. Pelaajat ottavat roolin ympäri maailmaa saapuneina tutkijoina, joiden tehtävänä on herättää Victor Frankensteinin luomus henkiin. Tutkijat lähettävät apulaisiaan ympäri kaupunkia, esimerkiksi hautausmaalle, ruumishuoneelle tai sairaalaan, hankkiakseen ruumiinosia, elimiä ja verta luomustaan varten.

Ennakkoarviointien perusteella teema on toteutettu täydellisesti ja PHG on onnistunut luomaan uusia ja kiinnostavia europelimekaniikkoja teeman ympärille. Voit esimerkiksi tehdä murhan syrjäkujilla hankkiaksesi tarvitsemasi, mutta tällöin menetät osan ihmisyyttäsi…

Arvioinneissa Abomination: The Heir of Frankenstein on saanut moitteita kestostaan. Laatikossa pelin ilmoitetaan kestävän 90-120 minuuttia, mutta todellisuudessa aikaa menee ainakin kahdesta kolmeen tuntiin. Mikään kevyt illanviettopeli tämä siis ei ole. Kauhu- ja europelien ystäville tämä on varmasti menestys.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: