Design a site like this with WordPress.com
Aloitus

WoWin level cap puolittuu uuden lisärin myötä

World of Warcraft: Shadowlands julkistettiin BlizzConeilla. Uusi lisäri vie pelaajat kuoleman rajamaille ja useisiin eri elävien jälkisijoituspaikkoihin.

Uuden tarinan ja sisällön ohella lisäosa tuo kuitenkin mukanaan yhden pelin suurimmista uudistuksista koskaan. Pelaajien level cap, eli tasojen yläraja, on putoamassa 50:een (tai käytännössä 60:een, johon Shadowlands sen ”nostaa”).

Kyseessä on kokonaisuudistus, jonka tarkoituksena on ollut tehdä expaamisesta nopeampaa ja merkityksellisempää. Uudet pelaajat tulevat aloittamaan pelin uudelta alueelta, jonka tarkoitus on paremmin esitellä WoWin parhaita puolia. 10 levelin jälkeen voi valita, mitä lisäriä lähtee takomaan saavuttaakseen tason 50. Sen jälkeen pääsee Shadowlandsille, josta hankitaan viimeiset 10 leveliä. Uuden lisärin levelit ovat erikoisia siinä, että jokainen tasonmuutos avaa uuden kyvyn tai edun, ja jokaiselle tasolla on suurempi merkitys.

Lisäreiden alueet myös skaalautuvat pelaajien mukana tasolla 50, joten uusien alueiden kokeileminen on helpompaa ja kaiken kaikkiaan parempi kokemus.

On vielä vähän epäselvää, millä tavalla uudistus vaikuttaa kaikkiin nykyisiin pelaajiin. Se tiedetään, että nykyisin maksimileveliset hahmot aloittavat Shadowlandsin level 50:stä.

Lähteet: World of Warcraft, PC Gamer

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: