Design a site like this with WordPress.com
Aloitus

Dota 2 sai jättipäivityksen – kutsutaan Dota 3:ksi

Dota 2 on päivittynyt versioon 7.23. Tämä tuo mukanaan odotetusti kaksi elokuussa julkistettua uutta pelattavaa hahmoa (Void Spirit ja Snapfire), mutta myös käsittämättömän määrän uudistuksia ja viilauksia, joista osa on erittäin merkittäviä. Jopa niin merkittäviä, että osa pelaajista on kutsunut päivitystä Dota 3:ksi.

Kaksi uutta hahmoa on MOBA-tyyppisissä peleissä jo sinänsä järisyttävä päivitys, sillä monesti uusien hahmojen myötä meta menee ainakin vähäksi aikaa tyystin uusiksi. Nyt kuitenkaan ei olla säästelty, nimittäin kartta on suunniteltu uudestaan, peliin on lisätty uusi rakennustyyppi, level cappia on nostettu 30:een, side shopit on poistettu…

Uusien lisäysten ohella myös vanhoja hahmoja, tavaroita ja keskeisiä mekaniikkoja on muuteltu melko vapaalla kädellä. Aika näyttää, kuinka hyvin näin suuret muutokset voivat kerralla onnistua.

Valtavirta tuntuisi olevan päivityksestä hyvillään ja innoissaan, mutta kuten tavallista, löytyy myös epäilijöitä. Päivityksen arvellaan entisestään vaikeuttavan uusien pelaajien alkuun pääsemistä ja vievän peliä kauemmas ”vanhoista hyvistä ajoista”.

Koko patch notet voit lukea Dota 2:n sivuilta.

Lähde: PC Gamer

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: