Design a site like this with WordPress.com
Aloitus

Gloomhaven saa jatko-osia

Gloomhaven on kiistatta yksi viimeaikojen menestyneimmistä lautapeleistä. Tässä massiivisessa, kampanjavetoisessa pelissä pelaajat taistelevat yhdessä vihollisia vastaan, kuitenkin omien salaisten tavoitteidensa mukaan, Peli sisältää lukemattomia kortteja, vihollisia, sekä niin pitkän kampanjan, että sen aikana useampikin pelaajahahmo tullee siirtymään eläkkeelle.

Ensin lokakuussa pelin suunnittelija Isaac Childres Cephalofair Gamesilta kertoi julkaisevansa paljon pienemmän, valtavirralle skaalatun version pelistä, nimeltään Jaws of the Lion.

Ja juuri ennen PAX Unplugged -tapahtumaa samainen kaveri ilmoitti suunnittelevansa vähintäänkin alkuperäisen kokoisen jatko-osan, jota ei tulla rajaamaan tai hillitsemään massojen miellyttämiseksi.

Projekti tulee kantamaan nimeä Frosthaven ja se ilmestyy Kickstarteriin maaliskuussa 2020. Taistelusysteemi tulee säilymään alkuperäisenä, mutta myös taistelujen ulkopuoliseen toimintaan tullaan panostamaan entistä enemmän, muun muassa arvoituksilla ja vuodenaikojen vaihtelulla kylmillä pohjoisen aroilla. Lisänä tulee myös kuusitoista uutta pelattavaa hahmoa, kolme uutta rotua, yli kaksikymmentä uutta vihollista ja yli sata uutta esinettä, sekä uusi sadan skenaarion mittaisen kampanjan!

lähteet: boardgamegeek.com, cephalofair.com

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: